Selecteer een pagina

Wie verdient volgens jou de vrijwilligersprijs?

Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

De afgelopen jaren hebben de gemeente Ridderkerk en SenW jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit mogen reiken: de Jaap van der Graafprijs en de groepsprijs voor vrijwilligers. Ook dit jaar rekenen wij op jouw hulp om (groepen) vrijwilligers voor te dragen. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wacht niet te lang, aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober 2017.

Aanmeldformulier vrijwilligers 2017

Na 19 oktober buigt een jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit de wethouders Keuzenkamp en Japenga, de prijswinnaars van vorig jaar en Connect2Act (Steunpunt Vrijwilligerswerk). De vrijwilligersprijzen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 2 januari 2018 uitgereikt.