Selecteer een pagina

Verhuur

Beweegtrio

Iedereen is bekend met de aloude traditie van de Avond4daagse. Maar waarom zou je niet ook vier dagen gaan fietsen of gaan zwemmen? Voor het tweede jaar organiseert SenW Ridderkerk samen met de Avond4Daagse, Fiets4Daagse en Zwem4Daagse het Beweegtrio!

Avond4daagse

Het beweegtrio bestaat uit drie evenementen en wordt afgetrapt met de Avond4daagse die begint op maandag 28 mei en eindigt op donderdag 31 mei. Elke avond ga je van start om 18.15 uur vanuit het Reijerpark en op donderdag vanaf het Koningsplein. Je kunt kiezen voor een afstand van 5 of 10 kilometer. De juiste motivatie? Schrijf je dan nu in!

Individuele lopers

Tussen 2 april en 12 mei 2018 kan er ingeschreven worden op onderstaande adressen;
– Outdoorshop Henk van Os, Ringdijk 26-28, Ridderkerk-centrum
– Boekhandel Sanders, Amerstraat 12, winkelcentrum Bolnes
– Sellicious, Dillenburgplein 1, Slikkerveer
– Primera, Vlietplein 238, Drievliet

Inschrijven met een Ridderkerkpas kan bij de kassa van zwembad de Fakkel op maandag- en vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

Groepen

Deelname van 5 personen of meer vallen onder groepsinschrijving. Groepen kunnen schriftelijk aangemeld worden. Voor het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat avond4daagse@ser-Ridderkerk.nl. Op 26 maart wordt er een informatieavond georganiseerd.

Fiets4daagse

Ben je niet zo’n wandelaar? Dan kun je van 18 t/m 21 juni meedoen aan de Fiets4daagse. Doe het rustig aan met 15 kilometer of daag jezelf uit door te kiezen voor de 30 of zelfs de 60 kilometer. Hierbij het overzicht van de inschrijfadressen: inschrijfadressen.

Zwem4daagse

In juli staat de Nationale Zwem4daagse weer op het programma in zwembad De Fakkel. De 49e zwem4daagse is van 9 t/m 13 juli 2018. Iedereen kan zich weer inschrijven voor dit spektakel bij de kassa. Schrijf je in met je gehele klas, samen met je collega’s of leg in je eentje de meters af! Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de flyer of neem contact met ons op via 0180 – 491 135. Schrijf je op tijd in en profiteer van korting bij de Avond4daagse en de Fiets4Daagse.