Selecteer een pagina

Connect2Act

Momenteel zijn we druk bezig met een nieuwe website voor Sport en Welzijn. Voor Connect2Act wordt er een nieuwe, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke vacaturebank gebouwd. Totdat deze live gaat, kun je je inschrijven op www.freeforce.nl.
Als je hier gaat zoeken naar vacatures, zorg er dan wel voor dat je bij de optie ‘Zoeken in bestand van filiaal’ kiest voor Connect2Act. Op deze manier komen niet alle honderden vacatures in de hele provincie naar boven.

Het trefpunt voor vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je graag zelf als vrijwilliger aan de slag in Ridderkerk? Dan ben je hier aan het juiste adres. De naam zegt het al: Connect (verbinden) 2Act (om te gaan doen)! Professionele en ervaren medewerkers staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en advies te geven. Kijk ook in de digitale vacaturebank voor het aanbod en de vraag naar vrijwilligerswerk!

Organisatie en beleid

Connect2Act is het steunpunt voor vrijwilligerswerk in Ridderkerk. Connect2Act geeft informatie en advies aan organisaties die meer willen weten over alle organisatorische en beleidsmatige zaken. Je krijgt antwoord op al je vragen over rechten en plichten binnen het vrijwilligerswerk, mogelijkheden van fondswerving en subsidies, de samenwerking of afstemming met andere organisaties en de manieren om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Ook biedt Connect2Act deskundigheidsbevordering en professionele ondersteuning aan voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Feest der Giganten 2017

Ook dit jaar organiseren we weer het spetterende Feest der Giganten voor alle vrijwilligers in Ridderkerk. Het thema is Country & Western en we hopen dat iedereen in stijl verkleed komt. Wij zorgen voor leuke optredens, muziek en activiteiten met voor ieder wat wils. We zien jullie allen graag op zaterdag 18 maart in De Loods!

Organisaties met vrijwilligers kunnen kaarten bestellen via Inschrijven.c2a@senw-ri.nl.

 

Vacaturebank