Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Meidensoos: only 4 girls

Speciaal voor meiden uit Ridderkerk is er elke dinsdag in Het Hooftkwartier de meidensoos. De meidensoos met een gezellige huiskamersfeer is een veilige plek om na schooltijd samen te zijn met vriendinnen. Voor elke leeftijd, interesse en behoefte is er wel iets te beleven!

Verder kun je bij ons terecht voor informatie en advies. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over liefde, gezondheid, school of je bijbaan. Of wanneer je gewoon even je verhaal kwijt wilt aan iemand die je kunt vertrouwen.

Daarnaast zullen er regelmatig workshops worden georganiseerd op het gebied van bijvoorbeeld dans, zang of make-up. De activiteiten zijn nuttig en leerzaam, je kunt nieuwe talenten ontdekken en ontwikkelen! Verder kun je ook themabijeenkomsten bijwonen waarbij het gaat over onderwerpen zoals seksualiteit, liefde of vriendschap.

Heb je zelf leuke ideeën? Laat het ons weten! Wij staan hiervoor open en helpen je graag bij de voorbereiding en uitvoering van je plan, idee of activiteit.

Openingstijden

10-14 jaar Katyana Timmermans, k.timmermans@sportenwelzijn.nl
Dinsdag: 15:30-17:30 uur

14-23 jaar Tina van Bennekom, c.vanbennekom@sportenwelzijn.nl
Dinsdag: 18:30-21:00 uur

Het Hooftkwartier, P.C. Hooftstraat 4a in Ridderkerk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tina van Bennekom via Christina.vanBennekom@senw-ri.nl of telefonisch via 0180 – 491 135.

meiden