Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Van kiekje naar de perfecte foto

Wilt u ook jarenlang meer doen met uw foto’s dan deze opslaan op uw computer of eenmalig afdrukken en zelden terugkijken? Met de workshop ‘fotografie en media’ van Sport en Welzijn (SenW) onderzoekt u of er een ware beeldpresentator in u schuilt of dat u een echte beeldpresentator kunt worden.

In een groep van maximaal 4 cursisten gaat u aan de slag met uw foto’s. Van kiekje naar perfecte foto! Uiteraard leert u uw iPad, Tablet, PC of Laptop beter kennen en gaat u aan de slag met verschillende technieken, opslaan en bewerken. Uw mooiste foto’s deelt u na de workshop met gemak met bekenden. Komt u er tijdens het volgen van de workshop niet helemaal uit? Bij elk onderdeel tijdens de workshop kunt u vragen stellen. Twee docenten staan paraat om u met raad en daad te assisteren.

De kosten van de workshop bedragen € 15,00 inclusief alle digitale toepassingen en naslagwerk. De workshops vinden plaats op:

  • Maandagmiddag 25 september van 13:30 – 17:00 uur
  • Woensdagmiddag 11 oktober van 13.30-16.30 uur
  • Woensdagmiddag 25 oktober van 13.30-16.30 uur

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven kan door naam, e-mailadres, telefoonnummer, voorkeursdatum en eventuele opmerkingen te mailen naar elli.monshouwer@senw-ri.nl.

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!