Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Kom Erbij Festival

Heeft u de reclameborden al langs de weg zien staan? Sport en Welzijn (SenW) organiseert op 28 september, tijdens de Week van de Eenzaamheid, het Kom Erbij Festival voor alle inwoners van Ridderkerk. Iedereen is welkom van 12.00 tot 16.00 uur in Theater Het Plein. Ontmoet anderen tijdens de informatiemarkt, workshops, high tea en/of andere activiteiten. Schuif aan, loop binnen en maak een praatje met elkaar!

Meld u aan voor de theetafel

Om 12.00 uur is er voor u een theetafel bij Grand Café Burgerzaken georganiseerd met heerlijke zoete en hartige hapjes aangeboden door Van der Valk Ridderkerk. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 10,00. U kunt vooraf een kaartje kopen aan de balie van SenW aan de Schoutstraat 5.

Vrije inloop festival

Vanaf 13.15 uur is iedereen die het festival komt bezoeken welkom om vrij in te lopen. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een gratis consumptiebon voor een drankje. Loop rond langs kraampjes, doe mee en geniet van de gezellige activiteiten; sjoelen, breien, klaverjassen enz. of maak kennis met sporten voor vrouwen en de activiteit meer bewegen voor ouderen. Kijk naar de demonstratie van de docenten van SeniorWeb of neem deel aan de voorleessessie of de interessante workshop over mantelzorg. Er wordt ook een film gedraaid over alle activiteiten. Het koor De Noordzangers is aanwezig om iedereen met gezellige liedjes te vermaken. Kortom: Kom Erbij, laat u verrassen en ontmoet anderen!

Heeft u vervoer nodig: het busje van SenW haalt en brengt u deze middag gratis. Graag wel even vooraf reserveren bij SenW. Neem contact op met SenW via 0180 – 432 350 of info@senw-ri.nl of kom langs aan het kantoor aan de Schoutstraat 5.

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!