Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Ontdek het plezier van toneelspelen

Toneelspelen, wat is dat eigenlijk? Heeft u vroeger wel eens aan toneel gedaan of wilt u het eens uitproberen? Vanaf dinsdag 31 oktober organiseert Sport en Welzijn (SenW) een korte cursus kennismaken met toneel spelen en theater voor 55-plussers.

De lessen worden begeleid door dramadocente Connie Pieters. Connie heeft vroeger bij Dorus (Tom Manders) gespeeld en acteert en zingt nu onder andere bij de Theaterplaats voor Oude Rotten. In vier bijeenkomsten wordt er gewerkt aan bewustwording van uw houding en lichaamstaal, stemgebruik en beweging, fantasie ontwikkelen en samenspel. Er komen diverse (mime) oefeningen aan de orde en elke les wordt er in groepjes een stukje voorbereid en gepresenteerd. Maar vooral zal het plezier beleven aan het toneelspelen centraal staan!

De bijeenkomsten zijn op dinsdag 31 oktober, 7, 14 en 21 november van 13.30 uur tot 15.30 uur in De Loods, P.C. Hooftstraat 4a, Ridderkerk. De Loods is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. De kosten zijn € 25,00 incl. koffie/thee. De Ridderkerkpas is geldig.

Aanmelden kan via de balie van SenW aan de Schoutstraat 5 of via 0180 – 432 350. Voor meer informatie kan iedereen terecht bij Junaidah Beun via junaidah.beun@senw-ri.nl.

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!