Selecteer een pagina

Verhuur

Workshop Voeding en Bewegen

Op woensdag 27 september organiseert Ou-Ki, project ouderbetrokkenheid en onderdeel van Sport en Welzijn, de workshop ‘Voeding en Bewegen’ voor peuters van 2 tot 4 jaar en hun ouders. De workshop vindt plaats van 09.00 tot 11.00 uur bij O.B.S. De Piramide, Burgemeester de Zeeuwstraat 294.

Lees meer

Kom Erbij Festival

Heeft u de reclameborden al langs de weg zien staan? Sport en Welzijn (SenW) organiseert op 28 september, tijdens de Week van de Eenzaamheid, het Kom Erbij Festival voor alle inwoners van Ridderkerk. Iedereen is welkom van 12.00 tot 16.00 uur in Theater Het Plein. Ontmoet anderen tijdens de informatiemarkt, workshops, high tea en/of andere activiteiten. Schuif aan, loop binnen en maak een praatje met elkaar!

Lees meer

Deelnemers op weg naar (vrijwilligers)werk

Bewegen naar (vrijwilligers)werk, opgezet door Connect2act en de gemeente Ridderkerk, draait vandaag de dag al 1,5 jaar. Burgers met een bijstandsuitkering, die om wat voor reden ook een extra zetje nodig hebben, worden met behulp van een intensief programma begeleid naar vrijwilligerswerk, een leerwerktraject of betaald werk.

Lees meer

Bolnes in beweging

Bolnes zal het komende jaar veel in beweging zijn op het gebied van sport, kunst, cultuur en gezondheid. De combinatiefunctionaris, jongerenwerker en de opbouwwerker van Sport en Welzijn (Senw) ontfermen zich ook dit schooljaar over Bolnes en er staan mooie (nieuwe) projecten te wachten. De Bolnessenaren en degenen die in de buurt wonen zijn van harte welkom om mee te doen aan deze activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

Uitjes Winterfestijn 2017 bekend!

Afgelopen zomer was het zomerfestijn van Sport en Welzijn een succes met vele uitstapjes. Naast de zomeractiviteiten hebben we ook diverse activiteiten georganiseerd voor de komende wintermaanden.

Lees meer

Van kiekje naar de perfecte foto

Wilt u ook jarenlang meer doen met uw foto’s dan deze opslaan op uw computer of eenmalig afdrukken en zelden terugkijken? Met de workshop ‘fotografie en media’ van Sport en Welzijn (SenW) onderzoekt u of er een ware beeldpresentator in u schuilt of dat u een echte beeldpresentator kunt worden

Lees meer

Longpatiënten in de Fakkel

Zwembad de Fakkel biedt sinds kort, speciaal voor mensen met een longaandoening, de mogelijkheid om te komen trainen onder leiding van een fysiotherapeute. Longpatiënten kunnen elke maandagmiddag van 14.00 – 15.00 uur (uitgezonderd zomervakanties en schoolvakanties) deelnemen aan een aangepaste groepsles in het water. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee in het restaurant. Bovendien mag de partner of mantelzorger van een patiënt ook deelnemen aan deze lessen.

Lees meer

Coaching Point voor Jongeren!

Contact en route Mens en Welzijn Mens en Welzijn Karaat Mantelzorg Karaat Comfort Ouderenadvisering Formulierenbrigade Computercursussen Buurt en wijk Opbouwwerk Activiteiten en projecten opbouwwerk Vrouwendag 2017 Wijkoverleg Oost Wijkideeteams Wijkoverleg en...

Lees meer