Selecteer een pagina

Sport en Bewegen

Verhuur

Op zoek naar een leuke groepsles voor op school, een kinderfeestje of bedrijfsactiviteit? Dat is DiGiDance! Het lijkt een game, maar is eigenlijk een complete work-out. Opgezweept door de nieuwste muziek werken maximaal 21 deelnemers tegelijk aan coördinatie, timing, uithoudingsvermogen én vetverbranding. Door het spelelement wordt het ook nog eens spannend!

Voor jong en oud

Door de combinatie van gamen, muziek en bewegen is DiGiDance zeker onder jongeren heel populair. Het is ideaal voor een actieve sportles op basisscholen of middelbare scholen of voor een verrassend kinderfeestje. Ook ouderen vinden het verslavend: het is een leuke manier om aan je lijn en conditie te werken!

Hoe werkt het?

Elke deelnemer staat op een plaat met vier pijlen: naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts. De platen zijn verbonden met een computer en een beamer. Zodra de muziek start, zien de deelnemers op een groot scherm (3 bij 3 meter) een videoclip met de danspassen die zij moeten uitvoeren. De deelnemer scoort punten door in de maat en op het juiste moment op een pijl op de plaat te stappen. De score is op het scherm te volgen en na afloop geeft de computer de einduitslag. Hierdoor wordt het een groepssport met een spannend wedstrijdelement! DiGiDance kan op verschillende niveaus gespeeld worden en kan uitgebreid worden met armbewegingen voor nog meer actie!

Mogelijkheden

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij Brendon Tholenaars via brendon.tholenaars@senw-ri.nl of telefonisch via 06 – 502 466 31.