Selecteer een pagina

Sport en Bewegen

Yoga

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Dit geldt voor jong en oud, chronisch ziek of niet. Bewegen is ook voor mensen die behandeld zijn voor kanker een goed idee. U zult zien dat u zich een stuk prettiger voelt als u regelmatig in beweging komt en blijft! Het kan ook een positief effect op uw vermoeidheid hebben.

Mogelijk heeft u deelgenomen aan een revalidatieprogramma (bijv. Herstel en Balans). U heeft daarbij gewerkt aan het opbouwen van uw conditie en uw gezondheid. Het is van belang om na afloop van het revalidatieprogramma met lichamelijke activiteiten door te gaan.

Kanker en de behandeling ervan hebben een grote impact op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Uw lichamelijke conditie is waarschijnlijk achteruitgegaan, wat zich onder andere kan uiten in vermoeidheid. Wetenschappelijk onderzoek leert dat sportief bewegen na behandeling een belangrijke bijdrage kan leveren aan het opbouwen van de conditie en aan het herstel. Belangrijk zijn ook de psychische aspecten van (samen)bewegen. Het geeft zelfvertrouwen en doet de angst voor inspanning verdwijnen. Bovendien kan de omgang met sportieve lotgenoten u veel ideeen opleveren over andere activiteiten die ook goed mogelijk zijn.

Waar en wanneer

Maandag van 13:00 – 14:00 uur bij Stichting OOK (Maasstadweg 90, Rotterdam)

Tarieven

€ 135,- (34 lessen i.p.v. 32)

Periode

September 2015 t/m juni 2016

Er kan op ieder gewenst moment gestart worden met de activiteit. Kosten worden bepaald aan de hand van het instapmoment. Betaling van contributie vindt plaats in termijnen van 3 maanden.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie, je aanmelden of vrijblijvend een persoonlijk gesprek? Dan kun je contact opnemen met Jesper Lagendijk via jesper.lagendijk@senw-ri.nl of telefonisch via 06 – 523 561 38.

 

Stichting OOK

Stichting OOK