Selecteer een pagina

Sport en Bewegen

Accommodatie huren

Sportparken

Ridderkerk telt vijf sportparken. Verdeeld over deze sportparken zijn er velden voor voetbal, korfbal, tennis, handbal, soft- en honkballen, midgetgolf of jeu de boules.

  • Sportpark Ridderkerk
  • Sportpark Reijerpark
  • Sportpark Bolnes
  • Sportpark Rijsoord
  • Sportpark Oosterpark

Overdekte sportaccommodaties

Sport en welzijn exploiteert, beheert en onderhoudt vijf gymnastieklokalen, twee sportzalen en drie sporthallen. In de sporthallen vinden de grotere (sport)evenementen, competities, trainingen, muziek-, dans- en sportuitvoeringen alsmede vlooienmarkten plaats. De sportzalen en gymnastieklokalen worden vooral overdag gebruikt door de basisscholen. Deze sportaccommodaties worden ’s avonds en in het weekend gebruikt voor trainingen en wedstrijden van sportclubs.

Accommodatie huren

In het sportseizoen (van september tot en met juni) zijn de accommodaties te huur voor verenigingen, scholen, particulieren, bedrijven en andere organisaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Neem contact op met ons verhuurloket, je kunt mailen: info@sportenwelzijn.nl of bellen naar 0180 – 491 135.

Aanvragen of informatie

Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor het (eenmalig) huren van een overdekte sportaccommodatie. Je aanvraag wordt telefonisch of per mail bevestigd. Wanneer je op vaste basis (meer dan tien aaneengesloten weken) een accommodatie wilt huren, neem dan contact op met Sport en Welzijn. Je kunt mailen: info@sportenwelzijn.nl of bellen naar 0180 – 491 135 (keuze 2).

Bekijk hier onze tarieven en de huurvoorwaarden en huisregels.