Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Gezellige afsluiting van scootmobieljaar

Het einde van het scootmobieljaar 2017 is aangebroken. Dit jaar sloten de deelnemers op donderdag 14 december gezellig af met een High Tea bij Grand Café Burgerzaken.

“De High Tea was heerlijk en goed verzorgd. De deelnemers genoten van de leuke afsluiting. De scootmobielers kijken terug op een mooi eerste jaar, in oktober uitbundig gevierd, vol met spannende en mooie tochten. Hartelijke dank gaat uit naar de sponsor Sport en Welzijn, die de scootmobielers het afgelopen jaar heeft ondersteund. Ook een speciale dank voor Grand Café Burgerzaken, die elke keer weer klaarstond voor en na de tochten met heerlijke koffie of thee. Alle deelnemers verheugen zich al op vele mooie en spannende tochten in het volgend jaar en wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2018 toe”, zegt de organisatie.

Een wandeling op wielen

De scootmobieltochten zijn bedoeld als een soort wandeling op wielen, het buiten zijn, wat goed is voor de gezondheid, en lekker genieten van de natuur in een ontspannen sfeer. Door deel te nemen aan de scootmobieltochten wordt u spelenderwijs wat zekerder en vertrouwder met uw scootmobiel en kunt u uw grenzen daarmee verleggen. De ontspannen en gezellige sfeer tijdens het nuttigen van een kopje koffie of thee biedt tevens de mogelijkheid uw sociale contacten uit te breiden. Bewegen, ook met een scootmobiel, verbindt mensen. Iedereen kan mee doen, van jong tot oud.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de scootmobieltochten? Neem contact op met Jesper Lagendijk van Sport en Welzijn via 0180 – 432 350 of Henny Brouwer via h.brouwer40@upcmail.nl of bel 06 – 408 100 75. De kosten zijn € 3,00 per persoon per tocht.

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!