Selecteer een pagina

Mens en Welzijn

Uitjes Winterfestijn 2017 bekend!

Afgelopen zomer was het zomerfestijn een succes met vele uitstapjes. Naast de zomeractiviteiten hebben we ook diverse activiteiten georganiseerd voor de komende wintermaanden. Zo wordt er op donderdag 19 oktober gestart met een High Tea bij Sport en Welzijn in Sportcafé Drievliet, ook per lift goed te bereiken. Vervolgens is er op maandagmiddag 30 oktober een muziekmiddag waarbij Peter Dons de muziek zal verzorgen. Tijdens deze middag zullen er ook lekkere hapjes geserveerd worden en zijn er 2 consumptiebonnen inbegrepen. Dinsdag 14 november is er een bustocht richting de kerst Intratuin in Halsteren en als afsluiter van het winterfestijn zal er net als voorgaande jaren een heerlijk driegangenlunch geserveerd worden door restaurant Ross Lovell.

Er worden deze week flyers verspreid door Ridderkerk waar het volledige programma op te vinden is, o.a. de wijkcentra, bibliotheek. U kunt deze flyer uiteraard ook bij ons ophalen aan de Schoutstraat 5, waar u ook kunt inschrijven en betalen.

U kunt zich tot 14 dagen voor de desbetreffende activiteit opgeven. Let op: vol is vol, dus geef u tijdig op! Voor vragen kunt u terecht bij Henny de Wilt of Frances Kroeze via 0180 – 432 350.

Bekijk het programma

Bekijk het programma

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!