Selecteer een pagina

Verhuur

SenW blijft in Ridderkerk

De gemeente Ridderkerk heeft definitief de aanbesteding van het beheer en de exploitatie van haar sportaccommodaties aan Sport en Welzijn gegund. Tot 2024 blijft SenW dus de vertrouwde Ridderkerkse exploitant en partner voor verenigingen, burgers en bedrijven. De...

Lees meer

SenW verhuist naar Kastanjelaan

Vanaf vandaag (22 december) zijn wij te vinden in ons nieuwe kantoor aan de Kastanjelaan 18e. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd. Je bereikt ons via 0180 – 491 135 of info@senw-ri.nl. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie met betrekking tot beheer en exploitatie van de sportaccommodaties in Ridderkerk, verhuur van sportaccommodaties of over zwembad De Fakkel.

Lees meer

Longpatiënten in de Fakkel

Zwembad de Fakkel biedt sinds kort, speciaal voor mensen met een longaandoening, de mogelijkheid om te komen trainen onder leiding van een fysiotherapeute. Longpatiënten kunnen elke maandagmiddag van 14.00 – 15.00 uur (uitgezonderd zomervakanties en schoolvakanties) deelnemen aan een aangepaste groepsles in het water. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee in het restaurant. Bovendien mag de partner of mantelzorger van een patiënt ook deelnemen aan deze lessen.

Lees meer

Beweegtrio 2017

Iedereen is bekend met de aloude traditie van de avondvierdaagse. Maar waarom zou je niet ook vier dagen gaan fietsen of gaan zwemmen? Met die gedachte sloegen de Avond4daagse, de Fiets4daagse en Sport en Welzijn vorig jaar de handen ineen en organiseerden zij gezamenlijk het ‘Beweegtrio’ van Ridderkerk.

Lees meer

Keurmerk ‘Veilig en Schoon’

Op woensdag 22 maart reikte Stichting Zwembadkeur het Keurmerk Veilig & Schoon uit aan zwembad De Fakkel. Wethouder Tineke Keuzenkamp was aanwezig bij de uitreiking.

Lees meer

111 kinderen behalen zwemdiploma

In februari namen maar liefst 111 kinderen hun A-, B- of C-diploma vol trots in ontvangst. De tribunes en banken bij het Orkabad van zwembad De Fakkel zaten op 4 en 11 februari vol met familie en vrienden om de prestaties te volgen. Voor de kinderen is het behalen van hun zwemdiploma een mijlpijl. Ze kunnen zo veilig zwemmen en spelen in en rondom water.

Lees meer

Sporten met Ridderkerkpas

De Ridderkerkpas is een initiatief van de gemeente Ridderkerk voor haar inwoners die zijn aangewezen op een Participatiewet-uitkering. Sinds 1 juni 2016 kunnen inwoners met een Ridderkerkpas hun tegoed inzetten om deel te nemen aan sport-, culturele en sociaal-culturele activiteiten.

Lees meer