Selecteer een pagina

Over SenW

Sport en Welzijn

Ben jij ook graag sportief of actief bezig? Of heb je meer interesse voor activiteiten op maatschappelijk en cultureel gebied? Voor alle inwoners van Ridderkerk, van jong tot oud, ontwikkelt en organiseert Sport en Welzijn een veelzijdig aanbod aan activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Wat we doen
Sport en Welzijn werkt samen met verschillende organisaties op het gebied van sport en recreatie, onderwijs, wonen, maatschappelijke dienstverlening en veiligheid. We beschikken in onze gemeente over verschillende accommodaties en deskundige begeleiding zodat gezellig samen sporten en bewegen voor iedereen mogelijk is. Daarnaast wordt een breed scala aan creatieve en educatieve activiteiten zoals spelmiddagen, voorstellingen en cursussen aangeboden. Voor ieder wat wils!

Voorop staat dat we samen met de inwoners van Ridderkerk willen werken aan betrokkenheid om een fijne en sociale leefomgeving te creëren waar iedereen zijn vrije tijd zinvol kan besteden.

Wil je ook graag deelnemen of heb je zelf leuke ideeën en plannen voor nieuwe activiteiten? Meer informatie vind je op de evenementen pagina of vul het contactformulier in en laat het ons weten.

SenW is overal
Naast Ridderkerk is SenW ook actief in de gemeentes Leidschendam-Voorburg en Moerdijk. Meer weten over wat we hier doen? Bekijk de websites!

SenW Leidschendam-Voorburg
SenW Moerdijk