Selecteer een pagina

Aqua Therapie tijdens de zomervakantie

Zwembad De Fakkel biedt extra lessen Aqua Therapie aan in de zomervakantie. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met chronische aandoeningen zoals reuma, MS en artrose.

In verband met het zomerrooster van De Fakkel stoppen normaal gesproken alle doelgroepactiviteiten. Om deze periode te overbruggen, biedt De Fakkel deze zomer enkele lessen Aqua Therapie aan. De lessen bestaan uit gymnastiekoefeningen in het water onder deskundige begeleiding van twee fysiotherapeuten. Het betreft diverse spierversterkende en lenigmakende oefeningen met als doel spieren en gewrichten soepel te houden. Zo werk je ook gedurende de zomer aan je conditie en ben je gezellig met anderen aan het bewegen.

De lessen vinden elke vrijdagochtend plaats op 8, 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus van 8.45 tot 9.30 uur (zwembad is open vanaf 8.30 uur). Na de les kunnen de deelnemers nog heerlijk even uitzwemmen. De kosten zijn €6,- euro per les. Uiteraard is het ook mogelijk om een 10- of 25-badenkaart te gebruiken. Je kunt je inschrijven voor de lessen bij de kassa van het zwembad of via 0180 – 491 122.

BEELD Aqua Therapie

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!