Selecteer een pagina

De gemeente Ridderkerk heeft definitief de aanbesteding van het beheer en de exploitatie van haar sportaccommodaties aan Sport en Welzijn gegund. Tot 2024 blijft SenW dus de vertrouwde Ridderkerkse exploitant en partner voor verenigingen, burgers en bedrijven.

De opdracht

Sport en Welzijn stelt verschillende accommodaties beschikbaar. Deze locaties zijn niet alleen geschikt voor sportiviteit, maar ook voor diverse culturele en/of maatschappelijke activiteiten. Op deze manier geven we met partners,  zoals Welzijn Ridderkerk, invulling aan de maatschappelijke doelstellingen van de gemeente en verenigingsondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat de accommodaties in Ridderkerk blijven bruisen! Met, voor én door Ridderkerkers.

30 jaar ervaring

SenW heeft al bijna 30 jaar ervaring in het zelfstandig beheren en exploiteren van de Ridderkerkse accommodaties. Hierdoor heeft de organisatie een groot lokaal netwerk en kent ze de Ridderkerkse samenleving als geen ander. SenW kan de accommodaties daarom zo inrichten dat ze volledig aansluiten bij de wensen van de burgers.

Onze accommodaties

Naast zwembad De Fakkel, alle gymzalen, sportzaal de Werf en sporthallen geeft SenW met verenigingen invulling aan de sportparken. De sporthallen hebben naast multifunctionele sportruimtes, die in  tweeën  gedeeld kunnen worden , ook vergader- en spelzalen die apart voor iedereen te huur zijn. Daarnaast is er sfeervolle horeca om de klantervaring compleet te maken. Elke accommodatie straalt “Ridderkerk” uit,  waardoor het een plek wordt waar mensen zich thuis voelen en graag komen.

Splitsing SenW Ridderkerk

Vanaf 1 januari 2018 zijn de diensten van SenW Ridderkerk gesplitst. De activiteiten en diensten op het gebied van sportstimulering en welzijn zijn overgenomen door de net opgerichte Stichting Welzijn Ridderkerk (SWR). Zie voor meer informatie www.welzijnridderkerk.nl.

Ridderkerk aanbesteding accommodaties