Selecteer een pagina

Sportaccomodaties

SportaccommodatiesSportaccommodaties

De gemeente Ridderkerk heeft meerdere binnen- en buitensportaccommodaties in haar bezit. Sport en Welzijn is verantwoordelijk voor de exploitatie van deze accommodaties. Hieronder valt onder andere onderhoud, schoonmaak, beheer en het verhuren van de accommodaties.

Verhuur

De binnensportaccommodaties kunnen verhuurd worden aan onder andere scholen, sportclubs en wijk- en buurtverenigingen uit Ridderkerk en omliggende gemeenten. Tijdens de winterperiode kunnen sportclubs hun trainingen door laten gaan in de binnensportaccommodaties. Daarnaast huren organisaties een sporthal voor rommelmarkten, beurzen, uitvoeringen etc. Ook particulieren maken tegen betaling gebruik van accommodaties om bijvoorbeeld samen te zaalvoetballen of voor sportieve kinderfeestjes. Kortom, iedereen die op zoek is naar een ruimte (variërend van 250-1230 m2) voor beweeg- of andere activiteiten is bij Sport en Welzijn aan het juiste adres!

De buitensportaccommodaties zijn in gebruik door vaste sportverenigingen en hebben minder verhuurmogelijkheden. Informeer vrijblijvend bij Sport en Welzijn naar de beschikbaarheid en mogelijkheden via info@senw-ri.nl

De accommodaties van Sport en Welzijn zijn onder te verdelen in vier verschillende soorten accommodaties