Selecteer een pagina

Sportaccomodaties

Sportaccommodatie in Ridderkerk huren

Sportparken

Ridderkerk telt vijf sportparken. Verdeeld over deze sportparken zijn er velden voor voetbal, korfbal, tennis, handbal, soft- en honkballen, midgetgolf of jeu de boules.

Overdekte sportaccommodaties

SenW Ridderkerk exploiteert, beheert en onderhoudt vier gymzalen, twee sportzalen en drie sporthallen. In de sporthallen vinden de grotere (sport)evenementen, competities, trainingen, muziek-, dans- en sportuitvoeringen alsmede rommelmarkten plaats. De sportzalen en gymzalen worden vooral overdag gebruikt door de basisscholen. Deze Ridderkerse sportaccommodaties worden ’s avonds en in het weekend gebruikt voor trainingen en wedstrijden van sportclubs.

Sportaccommodatie huren

In het sportseizoen (van september tot en met juni) zijn de sportaccommodaties te huur voor verenigingen, scholen, particulieren, bedrijven en andere organisaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Neem contact op met ons verhuurloket, je kunt mailen: info@sportenwelzijn.nl of bellen naar 0180 – 491 135.

Reserveringen en informatie

Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor het (eenmalig) huren van een overdekte sportaccommodatie. Je reserveringsaanvraag wordt telefonisch of per mail bevestigd. Wanneer je op vaste basis (meer dan tien aaneengesloten weken) een sportaccommodatie wilt huren, neem dan contact op met Sport en Welzijn. Je kunt ons mailen via: info@sportenwelzijn.nl of bellen tussen 8.30 – 17.00 uur naar 0180 – 491 135.

Bekijk hier onze tarieven en de huurvoorwaarden en huisregels.