Selecteer een pagina

Beweegtrio

Iedereen is bekend met de aloude traditie van de Avond4daagse. Maar waarom zou je niet ook vier dagen gaan fietsen of gaan zwemmen? Met die gedachte sloegen de Avond4daagse, de Fiets4daagse en Sport en Welzijn vorig jaar de handen ineen en organiseerden zij gezamenlijk het ‘Beweegtrio’ van Ridderkerk.

Avond4daagse

Het beweegtrio bestaat uit drie evenementen en wordt afgetrapt met de Avond4daagse die begint op maandag 29 mei en eindigt op donderdag 1 juni. Elke avond ga je van start om 18.45 uur vanuit het Reijerpark en op donderdag vanaf het Koningsplein. Je kunt kiezen voor een afstand van 5 of 10 kilometer. De juiste motivatie? Schrijf je dan nu in! Inschrijflocaties worden nader bepaald door Stichting Evenementen Ridderkerk. Kijk voor meer informatie op: www.ser-ridderkerk.nl.

Fiets4daagse

Ben je niet zo’n wandelaar? Dan kun je van 19 t/m 22 juni meedoen aan de Fiets4daagse. Doe het rustig aan met 15 kilometer of daag jezelf uit door te kiezen voor de 30 of zelfs de 60 kilometer. Hierbij het overzicht van de inschrijfadressen: inschrijfadressen.

Zwem4daagse

In juli staat de Nationale Zwem4daagse weer op het programma in zwembad De Fakkel. De 48e zwem4daagse is van 3 tot en met 7 juli 2017. Iedereen kan zich weer inschrijven voor dit spektakel bij de kassa. Schrijf je in met je gehele klas, samen met je collega’s of leg in je eentje de meters af! Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de flyer of neem contact met ons op via 0180 – 491 135. Schrijf je op tijd in en profiteer van korting bij de Avond4daagse en de Fiets4Daagse.

Programma Buurtsport Drievliet

Klik hier voor het programma

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!