Selecteer een pagina

Recreatiebad De Fakkel dicht in dagen voor Kerst

In het recreatiebad van zwembad De Fakkel vindt groot onderhoud plaats in de periode van zaterdag 17 december tot en met maandag 26 december. Het bad is dan gesloten voor publiek. Het wedstrijdbad is wel open met uitzondering van 24, 25 en 26 december.

De werkzaamheden zijn nodig wegens een nieuwe wetgeving met betrekking tot het roestvast staal (RVS) in zwembaden die per 1 januari 2017 van kracht gaat. Tevens vragen de eisen van het keurmerk Veilig en Schoon van Stichting Zwembadkeur, welke De Fakkel wilt behalen, om aanpassingen in het recreatiebad. Tevens zal er een nieuwe tegelvloer worden aangelegd bij de douches en voor de sauna’s.

De Fakkel kijkt er naar uit haar bezoekers weer te mogen ontvangen vanaf 27 december om te komen kijken naar het resultaat. Daarom organiseren zij een actie vanaf 27 december tot en met 8 januari. Gedurende deze tijd geldt er voor het vrijzwemmen één plus één gratis. Kijk voor meer informatie over het onderhoud en de spelregels van de actie op www.de-fakkel.nl. Het zwembad is ook te bereiken via 0180 – 49 11 22 of info@de-fakkel.nl.

Share Button
Heb je nog vragen naar aanleiding van dit evenement, neem dan contact met ons op!